×
Accesorii
Auto
Bucatarie
Electrocasnice
Electronice
Casa
Ceasuri
Dispozitive autoaparare
Fitness si Sport
Sanatate si Frumusete
Scule si Unelte
Altele
Genti si accesorii
Ochelari Dama
Gradina
Vacante, Camping si Pescuit

Genti si accesorii

Brandul Vitalie Burlacu este un producator din Republica Moldova, care garanteaza componenta 100% piele naturala pentru intreaga sa gama de articole de marochinarie: de la genti pentru dame şi barbati, centuri, portmonee pana la accesorii pentru birou, breloc, card holder, și alte accesorii. Toate sunt confectionate doar din piele naturala, într-o varietate de culori și forme. La unele modele de genti chiar si partea interioara, despartiturile sunt in totalitate din piele.

Culorile care sunt utilizate pentru produsele de marochinarie si accesorii se regasesc doar in Italia, tara de unde s-a inspirat Vitalie Burlacu.

Pentru fiecare produs realizat este o munca migaloasa, dar clientii intotdeauna sunt tratati cu maxim respect. Fie ca
este vorba de o vedeta sau o simpla persoana, o companie mare sau un producator individual, brandul Vitalie Burlacu realizeaza cu atentie fiecare comanda.

Brandul activeaza din 2008, iar in anul 2012 a fost inregistrata marca comerciala “Vitalie Burlacu”.

Pentru a fi în pas cu trendurile internaționale, materia prima și furnitura pentru fabricarea articolelor este importată din Italia, tara, care după cum ne spune Vitalie Burlacu, este trendsetter-ul în materie de moda și tendinte.

Produsele sunt realizate atat pentru piata locala, cat si pentru export, incercand să mearga în pas cu cerinţele şi necesităţile clienţilor.

Timpul realizarii produsului finit este unul indelungat. Totul porneste de la departamentul de creaţie, după ce trece cu succes prin toate etapele procesului de productie, produsului i se ataşează logotipul “VB”.

Genti si accesorii

Seteaza descrescator

1 Articol(e)

Seteaza descrescator

1 Articol(e)